Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (3.21 secunde)
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Uniunea Social Liberala (USL) intra in competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardului de credit dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006. Cardul de credit "Fifa World Cup 2006" este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in limita a 15.000 de carduri.
Mereu la moda si atenti la cerintele publicului larg, chinezii au inceput sa invadeze piata romaneasca cu produse contrafacute dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.
Campionatul intern de fotbal, cat si cel mondial repre-zinta un subiect la ordinea zilei nu numai pentru adulti, ci si pentru copiii cu varste cuprinsa intre 9 si 14 ani.
Ofensiva mediatica fara precedent declansata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in scopul recuperarii sutelor de miliarde de lei datorate de asigurarile de sanatate de firmele romanesti face noi victime de rasunet.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
Directia de Impozite si Taxe a primariei a pus poprire pe conturile SC FOTBAL CLUB U Craiova SA, societatea care administreaza clubul de fotbal Universitatea.
Scandalul imobiliar legat de stadionul Extensiv, prezentat pe larg de GdS, are radacini adânci. ... În concluzie, fiecare cu dreptatea lui.TCIF SA avea un teren de fotbal pe care s-a gândit sa-l vânda celor doi frati, cunoscuti si sub numele de fratii Tuica.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Sibiul va gazdui, in perioada 3 - 6 iulie, "Cupa Vamii la Fotbal", eveniment organizat de Autoritatea Nationala a Vamilor impreuna cu Sindicatul National Vamal Unirea, in cinstea momentului aniversar "40 ani de Uniune Vamala Europeana".
Din lumea fotbalului se poate trai bine, insa intotdeauna trebuie sa existe si o preocupare pentru ziua de maine, asa ca multi fotbalisti s-au orientat si catre afaceri fara legatura cu stadionul.
Diminuarea evaziunii fiscale, mai multe locuri de munca si scaderea inflatiei ar putea fi doar cateva dintre rezultatele unui plan pe termen indelungat. In primul rand, pornirea programului "Prima Casa 3" ar putea fi o importanta sursa de venit.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Angajati din Primaria Capitalei, oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, bodyguarzi si multi ziaristi asteptau masinile care sa-i aduca pe premierul Emil Boc si pe primarul general Sorin Oprescu. "Premierul si-a manifestat inca de saptamana trecuta dorinta sa viziteze Stadionul National", a lamurit Oprescu motivul vizitei de protocol.
Primul parc terapeutic din Capitala VEZI CUM TE VEI PUTEA RELAXA Bucurestenii care vor sa scape de stresul cotidian prin terapia peisagistica, dar si sa faca miscare in aer liber vor avea posibilitatea sa se relaxeze in noul parc "de loisir" pe care Primaria Sectorului 3 intentioneaza sa il amenajeze in zona Titan.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
google-analytics.com